Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

«Хмельницький політехнік»

НовиниКоментарі Вимкнено до «Хмельницький політехнік»

Хмельницький політехнічний коледж НУ «Львівська політехніка» – освітній заклад, який розкриє будь-які ваші таланти. І в першу чергу це стосується розвитку технічних здібностей, таких як розробка і виготовлення різноманітних механічних та електронних моделей, пристроїв та робототехніки, а також проводяться економічні розрахунки та пишуться наукові статті.
З цією метою коледжі створено та активно функціонує під керівництвом досвідчених викладачів Олексія Матвєєва, Максима Довгалюка та Павла Данилюка гурток науково-технічної творчості «Хмельницький політехнік». Серед найцікавіших виробів, які виготовлені нашими студентами є сонячні повітряні колектори, водяні сонячні колектори, призначені для обігріву приміщень в умовах достатньої сонячної освітленості і при відсутності (або паралельно з ними) інших джерел енергії (таких як газ, електрика, рідке і тверде паливо). Колектори не можуть бути основною системою опалення, так як не забезпечують постійних характеристик, як протягом доби, так і при зміні сезонів року. Однак система може бути інтегрована в будь-яку існуючу систему опалення та вентиляції. Розробили пристрій студенти Андрій Павлов, Дмитро Бацевич, Влад Сорокін та Ярослав Ковальчук. Також цікавими є розробки по створенню 3D-принтера, модернізація токарного верстата ТВ-16 та створення додаткової вісі на модернізований фрезерний верстат 6Р11Ф3. Оскільки розвиток науково-технічного прогресу нерозривно пов’язаний з економічними розрахунками, студенти відділення економіки та менеджменту Каріна Войко, Тетяна Ковальчук та Анастасія Ільчишина також приймають безпосередню участь в роботі гуртка , що стосується розрахунку собівартості та економічної ефективності цих робіт.

В соціальних мережах створена спільноти за інтересами , де представлені результати роботи гуртка. До цієї спільноти, як і до роботи гуртка можуть долучитися всі бажаючі студенти коледжу. Завдяки цьому розшириться їх світогляд, сформуються практичні навички та вміння, стійкий інтерес до одержуваної професії, прагнення творчого пошуку, постійного підвищення рівня технічних знань. https://vk.com/club130014109

15032899_216763142082236_7778183812114328029_n

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж