Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

«Do you speak English?» або «Як не піти по-англійськи» у політехнічному коледжі

НовиниКоментарі Вимкнено до «Do you speak English?» або «Як не піти по-англійськи» у політехнічному коледжі

Знайти причину для того, щоб не вивчати англійську мову, може кожен, але якщо визначитися, для чого це потрібно і наскільки це важливо – то кожен може знайти час та можливість вивчити мову хоча би на побутовому рівні.
Сьогодні, коли англійська мова все більше проникає в наше повсякденне життя на рівні професійного сленгу журналістів, айтішників, новітніх технологій, все більше з’являється англомовних написів на вулицях міста, торгових центрах, ресторанах і кав’ярнях, етикетках продуктових товарів та промислових виробів – знання мови стає необхідністю. Для освіченої людини сьогодні в «тренді» самостійно порозумітися з носіями англійської мови хоча б на рівні повсякденної тематики.
Для викладачів та співробітників ХПК НУ «Львівська політехніка» Рік англійської мови став поштовхом для активного руху в напрямку вивчення англійської мови. Продовжуючи запал 55-ти міст України, що вчили англійську 28 травня під час наймасштабнішого в історії України та світу уроку англійської мови, проведеного спільно із Посольством Сполучених Штатів Америки в рамках Року англійської мови та Днів Америки в Україні та перед літньою відпусткою, коли більшість планує туристичні поїздки, вирішили, що буде доречно продемонструвати свої знання на практиці, розмовляючи з цікавими людьми – носіями мови на різноманітні теми. Тому, усі бажаючі опанувати англійську, вивчали слова та влучні фрази, діалоги, навчалися будувати власні висловлювання у гуртку однодумців на такі теми як: «Знайомство», «Гроші, ціни, годинник», «У лікаря», «У готелі», «В кафе, ресторані», « На автосервісі» та інші. Викладачі Ковалець І.М., Микитюк О.В., Даць С.В. , Чернова В.А. та усі присутні, отримали масу корисних знань і позитивних емоцій. Головна ідея, яка усіх об’єднувала, була: на питання «Do you speak English?» дати обов’язково ствердну відповідь! Усі переконалися, що доросла людина здатна засвоїти англійську мову настільки, щоб вдосконалюватися самостійно, розширювати свій кругозір, незалежно від викладачів, курсів та інших обставин; зі знанням англійської мови ви являєте значно більшу цінність як фахівець і що вік – не перешкода для цього. Викладачі англійської мови запропонували усім членам гуртка вдосконалити набуті знання протягом відпустки самостійно і з новими силами продовжити роботу наступного навчального року.

Фото

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж