Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Яскраве студентське життя політехнічного коледжу

НовиниКоментарі Вимкнено до Яскраве студентське життя політехнічного коледжу

Більшість вважає,  що студентські роки є чи не найкращі роки у своєму житті. Це не тільки навчання, але й цікаве активне громадське та культурне життя, яке відкриває перед студентами безліч можливостей та перспектив.

Ось у політехнічному коледжі студентське життя  наповнене цікавими зустрічами, різноманітними заходами та  яскравими подіями.

Найулюбленішими культурно-масовими заходами коледжу за традицією є:

  • «День знань» урочиста лінійка, привітання всіх з початком навального року.
  • Святковий концерт «Осінній вернісаж» присвячений Дню працівника освіти,  а також найочікуваніший конкурс серед наших студентів “Виставка осінніх композицій”, де приймає участь кожна група нашого коледжу, які завжди бажають показати всім своє бачення світу через чудові квіткові експозиції.
  • Феєричне шоу до Міжнародного Дня студента «ХПК має талант» або конкурс талантів серед першокурсників.
  • «Новорічний бал-маскарад» концерт з традиційними колядками і щедрівками та конкурсом на найоригінальніший маскарадний костюм.
  • «Кохай та будь коханим» концерт присвячений святкуванню Дня св. Валентина
  • Урочистий концерт до Міжнародного Дня жінок – 8 березня
  • Конкурси краси та таланту «Міс та містер коледжу»
  • «День сміху» конкурс КВК серед студентів відділень коледжу
  • Виставки, присвячені Великодню.
  • Ряд заходів з нагоди Перемоги у Великій Вітчизняній Війні.
  • Випускні вечора та багато іншого.

Організацією змістовного дозвілля та розвитком здібностей та талантів кожного студента нашого навчального закладу займається студентський профком. Це орган студентського самоврядування, який здійснює організацію вищеназваних культурно-масових заходів, забезпечує захист прав та інтересів студентів, залучає їх до художньої самодіяльності, організовує походи на природу та турпоїздки, та багато іншого.

Кожен студент політехнічного коледжу має можливість розвиватись як особистість і розвивати свої таланти завдяки різноманітним  гурткам за інтересами. Студенти які мають хореографічні або вокальні здібності розвивають їх у студії вокалу та сучасного танцю, ті, які мають почуття гумору і бажання цим почуттям заражати інших людей займаються в  клубі «ХПК – Комік»,  для тих студентів, які проявляють нестримне бажання писати статті і брати інтерв’ю залучають до «студентського колективу журналістів» студентської газети «Флешка», а для любителів інтелектуальних ігор будуть завжди раді у клубі «Що?Де?Коли?», і це ще не повний перелік гуртків художньої самодіяльності, який пропонує коледж.

Для сприяння розвитку культури та духовності молодого покоління профком регулярно  організовує  культ-походи в театр, кіно та філармонію.

Активно функціонує радіомережа ХПК, під час перерв у стінах коледжу лунає музика, звучать привітання, новини та оголошення.

Також у навчальному закладі приділяється значна увага благодійній роботі, де студенти та співробітники коледжу ніколи не залишаються байдужими до обездолених діток, та завжди відкликаються на допомогу,  відвідують дитячі школи – інтернати, приймають участь у всеукраїнських акціях «Серце до серця», «Миколай тебе не забуде» і т.д.

На думку наших студентів, справжнім острівцем затишку і тепла по праву називають гуртожиток ХПК, де студенти з різних куточків Хмельниччини і не тільки  відчувають себе як удома. Адміністрація коледжу  завжди дбає про покращення житлово-побутових умов, умов навчання та відпочинку студентської молоді. Тому на кожному поверсі є дві  кухні, газові плита, сучасні душові кабінки. У кожній кімнаті пластикові вікна. До послуг наших мешканців пральня, комп’ютерна кімната, вільний доступ до високошвидкісної мережі Інтернет, зал самопідготовки, буфет, актова зала тощо.

Завдяки  Раді гуртожитку та вихователям,  життя в гуртожитку  цікаве і змістовне, так як постійно організовуються яскраві культурно-розважальні заходи, вечори відпочинку, дискотеки, шахові турніри, конкурси на кращу кімнату  і т.д.

Як бачите справжнє студентське життя яскраве, різностороннє і неповторне. І тільки від студента залежить наскільки спогади про нього будуть багаті приємними моментами. Ласкаво просимо до політехнічного коледжу!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж