Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Свято до дня студента

НовиниКоментарі Вимкнено до Свято до дня студента

Щорічно 17 листопада в Україні та усьому світі святкується День студента. Цей день також відмітили і у нашому коледжі.
Розпочався він з самоврядування, коли студенти мали можливість попробувати себе в ролі викладача, зрозуміти і відчути, як це ним бути.
Одразу ж після закінчення другої пари, у всіх групах відбулась виховна година, на яку були запрошені випускники нашого коледжу.
А вже о 13 годині у коледжі розпочався святковий концерт, присвячений Дню студента, який підготував студентський профком коледжу.Відкривала концерт команда КВН Хмельницького політехнічного коледжу “Без 15 шість”, не обійшлось і без привітання від директора коледжу Овчарука Вадима Володимировича та голови студентського профкому Аліни Бровко, нагородження премії та грамот найкращих студентів коледжу, подарунком від вчителів, та виступи, в жанрі КВНу, від кожного з відділень нашого коледжу.

Яскравий виступ викладачів ХПК назавжди запам’ятають наші студенти!
Уперше на сцені коледжу виступав «вокально-інструментальний ансамбль «Кульбабка» . А насправді – це гурт талановитих викладачів на чолі з заступником директора з виховної роботи Оленою Дмитрівною Докторук. Наші рідні, вимогливі викладачі зіграли ледве не цілу п’єсу. У виступі було все: і жарти, і елементи українського танцю, кумедні діалоги, яскраве виконання народної пісні «Ой там, на товчку, на базарі, жінки чоловіків продавали» та чудові народні образи!
З радістю ідею Олени Дмитрівни перейняли Гетьман Б.І., Койфман А.М., Мельник Р.Ф., Докторук В.П., Пахалюк , Мельник Н., Фастишевська К.М!
Неочікувано для всіх було побачити завжди витраманих викладачів у новому амплуа. До речі, прислуховуючись до думок студентів, за останні роки це був найкращий подарунок для них. Завдяки веселому та позитивному виступу, глядачі отримали велике задоволення. Ми сподіваємося, що викладачі й на далі будуть радувати нас своїми талантами, а ансамбль «Кульбабка» продовжить свою творчу діяльність!

Виступ викладачів надень студента

Фото звіт – https://vk.com/album-42674131_206321885

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж