Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Свято 1 вересня у Хмельницькому політехнічному коледжі

НовиниКоментарі Вимкнено до Свято 1 вересня у Хмельницькому політехнічному коледжі

Сьогодні 1 вересня о 8:30 відбулася урочиста лінійка присвячена Дню знань та посвяті першокурсників в студенти. Понад 3 сотні молодих людей, цього року стали студентами політехнічного коледжу.

Зі вступним словом виступив директор коледжу Вадим Овчарук, який привітав присутніх зі святом та вручив кращим студентам-випускникам почесні грамоти. В  своєму виступі він тепло привітав усіх першокурсників із знаменним у їх житті днем, наголосив, що кожен день студентського життя є цеглиною майбутньої кар’єри. Також директор із гордістю пригадав про здобутки минулорічних випускників, їх високий рівень теоретичних та практичних знань і навичок. Вадим Володимирович побажав студентам та викладачам технікуму невичерпної енергії, натхненного навчання та наполегливої праці задля високих досягнень.

Свято відвідав голова ГО “Рідне місто”, в минулому випусник Хмельницького електромеханічного технікуму – Віктор Коліщак, який від свого імені привітав першокурсників зі святом та побажав натхнення, успіхів, досягнення вершин та миру у такий важкий, для нашої країни, час.

Піснею усіх присутніх привітали учасники академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки поділля”.

Після урочистої частини свята усі студенти розійшлися по аудиторіях, щоб поринути у новий рік здобуття знань та навиків.

На святі також були присутні кореспонденти ДП ДТА “33 канал”, генеральний директор(Ігор Мельничук) якого, також в минулому був у лавах студентів Хмельницького політехнічного коледжу.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж