Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Підсумки конкурсу «Парад талантів першокурсників – 2020»

НовиниКоментарі Вимкнено до Підсумки конкурсу «Парад талантів першокурсників – 2020»
У кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити… У цьому відомому вислові Сократа йдеться про талант, яким від природи наділена кожна людина. Допомогти юному студенту віднайти та розвинути свої здібності – головне завдання щорічного «Параду талантів першокурсників ХПК». У рік пандемії він відбувся у формі конкурсу відеоробіт. Кожна група презентувала свою творчу працю, яку завдяки соціальній мережі Фейсбук змогли подивитись всі бажаючі.
Кандидатів на нагороди, у палких дискусіях та методом нарахування балів від кожного учасника, визначили на спільному засіданні ради кураторів і членів студентського самоврядування.
Підтримуючи думку мудрого Сократа, журі конкурсу побачили зерна таланту в кожній роботі, тож в окремих номінаціях відзначили всі групи, адже кожна з них по-своєму – талановита.
Найвищі нагороди отримали :
Гран-Прі конкурсу – спільна робота першокурсників відділення інженерної механіки.(https://www.facebook.com/hpknulp/videos/386183182573378)
Підводячи підсумки конкурсу, заступниця директора з виховної роботи Людмила Багас подякували всім першокурсникам і висловила сподівання, що впродовж усього терміну навчання політехніки будуть невпинно розвивати свої таланти. Для цього, запевнила Людмила Миколаївна, у Хмельницькому політехнічному коледжі створені найкращі умови!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж