Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Фахівці відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області провели бесіду “Безпека в цифровому просторі”

НовиниКоментарі Вимкнено до Фахівці відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області провели бесіду “Безпека в цифровому просторі”
Входження України в європейський освітній простір, розбудова національної системи освіти породжують певні зміни в концептуальних підходах та парадигмі освіти й виховання студентів на сучасному етапі. Якісному виховному процесу та підвищенню фахового рівня студентів сприяють систематичні зустрічі із фахівцями в різних галузях.
Сьогодні всі ми залежимо від безперервності та коректності функціонування комп’ютерних систем, тому що атаки на такі системи спричиняють реальні загрози для безпеки людей і суспільства. Пріоритетним напрямком виховної роботи в Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки є формування правової освіти молоді, зокрема безпеки у цифровому просторі.
25 листопада заступницею директора коледжу Л.М. Багас і завідувачкою навчально-методичним відділом Т. О. Матіяш спільно із студентами групи КІ -202 та фахівцями відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області Департаменту кіберполіції Національної поліції України проведено спільно зустріч-лекцію спрямовану на підвищення рівня кіберграмотності у студентів. Ще дві групи долучились до заходу в онлайн режимі. Зустріч була цікавою та актуальною для відділення комп’ютерної інженерії. Студенти були активними та допитливими. Окрім лекційного матеріалу, обговорено питання перспективи проходження студентами практики в Департаменті кіберполіції з можливістю подальшого працевлаштування.
Це був перший із запланованих заходів в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж