Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

“Круглий стіл” ініційований мерією за участю хмельницьких політехніків

НовиниКоментарі Вимкнено до “Круглий стіл” ініційований мерією за участю хмельницьких політехніків

Наше місто – найкраще! Зокрема і завдяки активній діяльності молодіжних громадських організацій, до думки яких прислухається міська рада та депутатський корпус. Активними учасниками молодіжного руху є хмельницькі політехніки. 25 вересня наші представники – студентка групи МЕ-192 Загородня Анастасія, студентка групи ПІ-171 Бородій Оксана та студент групи ПМ-181 Мостовий Вадим взяли участь у “круглому столі”, що відбувся Мистецькому дворику дитячої музичної школи за участі міської влади,  навчальних закладів міста.

У вітальному слові учасникам заходу заступниця мера міста Галина Мельник наголосила, що місто Хмельницький неможливе без мрій, праці та натхнення кожного з нас. Місто, яке прийде на допомогу у важку хвилину, і місто, яке вміє радіти життю! Галина Леонтіївна акцентувала, що головним меседжем роботи в поточному навчальному році буде – “Єдині місто, молодь та влада”.
Учасникам форуму було презентовано “План роботи у новому 2020-2021 навчальному році, кращі практики з молоддю, вдалі проєкти та заходи. Лідери студентського самоврядування піднімали питання, що турбують активну молодь міста: спрямовані на створення умов для різнобічного розвитку особистості, творчого потенціалу та лідерських якостей, залучення молоді до активної громадської діяльності, створення умов для змістовного відпочинку та дозвілля молоді.

Керівник “Молодіжного центру” Владислав Гребенюк розповів роботу очолюваного ним закладу та закликав молодь бути більш активними, небайдужими до проблем і розвитку молодіжного руху та міста в цілому. Він запросив долучатися до співпраці з “Молодіжним центром”, який завжди відкритий для активної молоді.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж