Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Хмельницький політехнічний коледж першим в Україні заповнив весь ліцензований обсяг набору за всіма спеціальностями

НовиниКоментарі Вимкнено до Хмельницький політехнічний коледж першим в Україні заповнив весь ліцензований обсяг набору за всіма спеціальностями

За попередніми підсумками вступної кампанії 2020 року на основі базової загальної освіти (9 класів) Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» став першим в Україні навчальним закладом, який уже повністю заповнив весь ліцензований обсяг за всіма спеціальностями – всього 377 студентів нового набору.

Хмельницька політехніка – єдиний в Україні заклад вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації, який у непростих умовах карантинних заходів успішно впорався з цим завданням. Для інших навчальних закладів термін вступної кампанії продовжено.

Такі результати – це найголовніший критерій оцінки якості роботи навчального закладу, підсумок багаторічної роботи висококваліфікованого педагогічного колективу. Фаховість, аналітичний підхід у методології проведення вступної кампанії та гарні менеджерські здібності керівництва коледжу дають змогу хмельницьким політехнікам не лише з року в рік заповнювати весь ліцензований обсяг, а й покращувати якісний склад першокурсників.

Попереду ще вступні випробування на заочну форму навчання.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж