Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Cвятковий концерт «Уся гордість і велич світу – від жінки!»

НовиниКоментарі Вимкнено до Cвятковий концерт «Уся гордість і велич світу – від жінки!»

Вона весь світ зачарувала
Любов’ю і терпінням,
Від неї все бере начало,
І все в її велінні…

У переддень першого весняного свята у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» відбувся святковий концерт «Уся гордість і велич світу – від жінки!», приурочений Міжнародному жіночому дню. Найкращими, найтеплішими, сонячними словами привітав співробітниць навчального закладу директор, доктор економічних наук, доцент Вадим Овчарук . Віддаючи належне тій величезній ролі, яку жінки виконують в освітянських колективах, шануючи жіноцтво, як берегинь родинного вогнища, він подякував їм за сумлінну працю, мудрість, професійність, безмежне терпіння та побажав всіх гараздів і звичайного жіночого щастя.

Слова подяки на адресу жіночої частини колективу пролунали й з вуст голови профспілкового комітету працівників Олексія Матвєєва. Нев’янучої краси, здоров’я міцного, вірного кохання, материнської радості, любові живодайної з весни до весни,– побажав Олексій Васильович всім нашим жінкам – викладачам, співробітницям, студенткам.

А далі своїми талантами щедро ділились учасники творчих студій Центру талановитої молоді Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» під керівництвом голови студпрофкому Наталії Роїк. Ведучі свята Назарій Савчук та Максим Дреус вражали дотепністю та поетичним словом.

Вокальний гурт «Перлина» та солісти цього гурту Анастасія Козловська та Ярослав Козьолко тішили чудовим виконанням ліричних пісень. Учасники хореографічної студії та Марія Лебедовська у нових сценічних костюмах додали драйву запальними танцями .

До музичних вітань долучились і найкращі чоловіки – співробітники коледжу. У виконанні Сергія Криштофора, Леоніда Пірога та Андрія Савицького пролунали неперевершені хіти українських та світових співаків.

Відеотрансляцію забезпечував Павло Стецюк, за звукорежисерським пультом працював Дмитро Захаров.

Концерт зачарував позитивом та драйвом, додав гордості за наших мистецько-обдарованих дітей (не забуваємо, що всі вони навчаються технічних та економічних спеціальностях), став відкриттям нових талантів серед викладацького контингенту та налаштував політехнікинь на святковий лад. Тож, зустрічаючи свято, ще раз, любі жінки, дорогі дівчата, вітаємо вас із святом весни і краси, святом її величності, Жінки! Усі ми хочемо щиро побажати, щоб на свої печалі ви дивилися у мікроскоп, а на радощі – у телескоп. Щоб у пустелі вам завжди таланило на оазис, а в морі – на острів. Щоб руки, простягнуті до вас, завжди були дружніми, а вуста коханими. Щоб ваш сон був спокійним, життя легким, а гаманець важким! Будьте успішними, коханими та щасливими!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж