Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Відкритий виховний захід на тему: “Статеве виховання підлітків – запорука збереження репродуктивної функції”

НовиниКоментарі Вимкнено до Відкритий виховний захід на тему: “Статеве виховання підлітків – запорука збереження репродуктивної функції”

Важливою складовою виховного процесу у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» є статеве виховання підлітків з метою морально-етичної підготовки молоді до обдуманого сімейного життя та запобігання негативним наслідкам ранніх статевих стосунків.

Нетрадиційний підхід до проведення виховної роботи на цю делікатну тему продемонструвала куратор гр.ЕК-192 Олена Володимирівна Микитюк. 6 листопада на відверту розмову з політехніками були запрошені студенти-медики випускного курсу та викладач акушерства Хмельницького базового медичного коледжу Наталія Петрівна Любченко. Вони провели відкритий семінар на тему: “Статеве виховання підлітків – запорука збереження репродуктивної функції”. Студентам було акцентовано увагу на ризики раннього початку статевого життя, а також на медичний, соціальний та психологічний аспекти підліткової вагітності.
Такі форми співпраці навчальних закладів дають можливість обмінюватись досвідом, сприяють кращому розумінню обраних тем, оскільки проблематика оцінюється студентами-експертами, які проводять захід у вигляді невимушеної бесіди з однолітками, доповнюючи інформацію актуальними відео та наочними матеріалами.

Адміністрація Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» дякує колегам з Хмельницького базового медичного коледжу за участь у виховному процесі нашого навчального закладу та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж