Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Традиційна перемога у військово-патріотичній грі “Джура” збірної команди політехніків

НовиниКоментарі Вимкнено до Традиційна перемога у військово-патріотичній грі “Джура” збірної команди політехніків

Навчально-виховний процес у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» має на меті не лише підготовку висококваліфікованого фахівця, а й виховання особистості, набуття нею відповідних знань та умінь для всебічного розвитку та забезпечення готовності до активної участі в суспільному житті. Фізична та військова підготовка, навики надання долікарської допомоги, інтелектуальні ігри – це важлива складова навчальної роботи ХПК. Результатом цієї роботи стала ВРАЖАЮЧА ПЕРЕМОГА у Військово-патріотичному квесті для студентської молоді ВНЗ І-ІV р.а. Хмельницької області, що відбувся 17 жовтня 2019р. у парку ім. М.Чекмана в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Саме під час змагань політехніки змогли продемонструвати отримані у коледжі навики з подолання військово-спортивної смуги перешкод, надання долікарської допомоги, рятувальних робіт на водному об’єкті, туризму і краєзнавства, спортивного орієнтування на місцевості.
ХПК представляли 3 збірні команди: «Фенікс», «Фодес» і «Вікторія». Кожна команда показала гарні результати, а найкращою серед всіх15 команд з нашої області, що брали участь у квесті, стала команда ХПК «Вікторія» у складі Літвінової Альони(капітан), гр. ПМ-192, Хоми Владислава, гр. ПМ-192, Назаркіна Артура, гр. АТ-191 і Кирилюка Назара, гр. МГ-181. До їхньої перемоги додалось 3-тє місце в загальному заліку команди «Фодес» та 3-тє місце у виді «Військово-спортивна смуга» команди «Фенікс», що вивело Хмельницький політехнічний коледж НУ «Львівська політехніка» у лідери змагань.

Вітаємо наших переможців та тренера команд – гвардії майора, професійного сапера, кандидата в майстри спорту з кульової стрільби, викладача «Захисту Вітчизни» та керівника військово-патріотичного гуртка «Влучний стрілець» Віктора Леонідовича Кушніра! Це вже друга поспіль перемога наших «Соколів» під керівництвом Віктора Леонідовича, тож бажаємо і надалі тримати цей переможний темп!!!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж