Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Хмельницькі політехніки знову в призерах на I етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Комп’ютерні науки»

НовиниКоментарі Вимкнено до Хмельницькі політехніки знову в призерах на I етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Комп’ютерні науки»

У «Львівській політехніці» відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Комп’ютерні науки», в якому брали участь студенти перших-третіх курсів університету. Не побоялись спробувати свої сили у цьому змаганні і представники Хмельницького політехнічного коледжу. Учасники мали вирішити чотири завдання різної тематики із алгоритмічного (спортивного) програмування за 2.5 години. Студент групи ПІ-171 Хмельницького політехнічного коледжу Костянтин Сторожук став срібним призером змагань. Він виконав на відмінно всі завдання, але поступився в часі переможцеві – представнику Національного університету «Львівська політехніка». Питання ІІ етапу олімпіади – завдання з восьми базових дисциплін спеціальності «Комп’ютерні науки». На жаль, наші представники не зможуть взяти участь у ньому, оскільки за правилами Всеукраїнського оргкомітету до змагань такого рівня студентів коледжів не допускають. Та завзята молодь ХПК НУ «ЛП» ніколи не складає руки, а навпаки – посилено готується до вступу в свій базовий університет, а тоді вже зможе повноцінно взяти участь в цій олімпіаді та сповна проявити всі свої таланти та знання, отримані в коледжі. Адміністрація Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» вітає Костянтина з перемогою та дякує його викладачу Вадиму Григоровичу Задніпровському, всій цикловій комісії програмної інженерії за високі результати їх злагодженої роботи.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж