Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Викладачі відділення автомобільного транспорту пройшли курси підвищення кваліфікації для спеціалістів з професійного застосування продукції Mobihel(HELIOS)

NewsComments Off on Викладачі відділення автомобільного транспорту пройшли курси підвищення кваліфікації для спеціалістів з професійного застосування продукції Mobihel(HELIOS)

Викладачі відділення автомобільного транспорту Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» Богдан Валерійович Хмельницький та Вячеслав Аркадійович Стахурський пройшли навчання на курсах підвищення кваліфікації за програмою «Малярна справа», що передбачають підготовку спеціалістів по професійному застосуванню продукції Mobihel. Бренд Mobihel (HELIOS) – один з лідерів виготовлення автомобільних фарб, лаків, емалей та іншої лакофарбової продукції в Європі. 
Курси на базі власного навчального центру у м.Запоріжжі проводила компанія «Прогрес» – офіційний представник компанії HELIOS (Словакія).
Протягом періоду підготовки фахівці малярної справи навчали своїх підопічних використовувати різного роду матеріали: шпаклівки, ґрунти, фарби, лаки та ін. Одним з основних завдань курсу було використання спеціалізованих матеріалів бренду Mobihel для локального ремонту лакофарбового покриття автомобілів.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж