Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Стати лідером, бути кращим і успішним навчають на відділенні економіки і менеджменту

NewsComments Off on Стати лідером, бути кращим і успішним навчають на відділенні економіки і менеджменту

Сучасний ринок праці  потребує висококваліфікованих спеціалістів з організації управління та економіки.  Якщо ви маєте лідерські якості і бажаєте зробити успішну кар’єру,  вам просто необхідно вступити на навчання до Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка». Тут відділення економіки та менеджменту готує найкращих професіоналів!

Сьогодні українці, відчуваючи брак результативного управління в державі, як ніхто розуміють правильність слів Джеймса Хейза: «Ефективний менеджер живе у сьогоденні, але концентрується на майбутньому». Пам’ятаючи ці слова, керівництво Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» та викладачі відділення економіки і менеджменту докладають всіх зусиль, аби наші студенти отримали такий обсяг якісних знань в цій галузі, щоб в майбутньому могли стати управлінцями, котрі зможуть змінити життя в Україні на краще. Цій високій меті слугують різноманітні традиційні та новітні форми навчального процесу

Запорукою високих результатів  навчання в коледжі є поєднання теоретичних знань та практичної роботи. Постійно підвищувати власну економічну грамотність, удосконалювати ділові компетентності та педагогічну майстерність , бути в курсі найновіших методичних розробок провідних економічних закладів освіти – необхідна умова професійної відповідності викладача циклової комісії економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка».  Тому викладачі  навчального закладу є постійними учасниками всеукраїнських та міжнародних наукових освітніх заходів.

На ІІ Всеукраїнському вернісажі-практикумі з підприємницької освіти для сучасних вчителів та викладачів «Впровадження компетентності і підприємливості в сучасному закладі освіти», що відбувся у м. Києві.

Ми тісно співпрацюємо з представниками влади, бізнесу, громадських та просвітницьких організацій.

12

На зустрічі з міським головою Олександром Симчишиним в його робочому кабінеті

 13

Під час зустрічі з нашим випускником, бізнесменом, власником популярного оздоровчо-розважального комплексу “СВ-Клуб”, сертифікованим лектором Школи власників бізнесу, фундатором Асоціації випускників ХПК, благодійним та громадським діячем Віктором Вікарчуком.  За його сприяння і при безпосередній участі у коледжі був організований інтерактивний курс малого підприємництва “Власна справа”, де студентів навчають основам підприємницької діяльності.

Також ми співпрацюємо з ПАТ «Укрелектроапарат», ПриватБанком, Укрексімбанком, Компанією «Нестле-Україна», ТОВ «Престиж-авто», ТОВ «Партнер Агроінвест», ТОВ «Бембі», ПАТ «Хмельниччина-Авто»,ТОВ «Офіс-центр»,  ТОВ «Сіріус Екстружен», ПрАТ «Хмельницька макаронна фабрика», «ІП КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА»  ТОВ «Р.І.Н.О», ДП «Новатор», МКП «Хмельницькводоканал», Управлінням пенсійного фонду у м. Хмельницькому, Хмельницьким міським центром зайнятості, Головним  управлінням статистики у Хмельницькій області та ін.

Під час занять у «Бізнес-школі Приват-банку»

Студенти спеціальності «Менеджмент» під час практичного заняття на  ТОВ «Сіріус Екстружен».

14

Під час екскурсії на найбільшому в Європі заводі «ІП КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА»

Економіка, менеджмент, бізнес, підприємництво – це ті сфери діяльності, де існує постійне змагання. Бути кращим – означає бути конкурентоздатним. Навчити студентів не боятись вступати у боротьбу за лідерство – одне із основних завдань циклової комісії економіки і менеджменту. Тому олімпіади, конкурси, вікторини, квести, онлайн-турніри  – постійні заходи у навчальному процесі майбутніх економістів та менеджерів.

Під час турніру «Монополія»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час економічного квесту

Під час флешмобу  до Дня економіста

У коледжі працює Центр талановитої молоді.

Переможці Всеукраїнського конкурсу відеоробіт на тему фінансової грамотності

Наші студенти використовують можливість «перехресного вступу» до Львівської політехніки. Завдяки цьому вони отримують  не тільки диплом магістра, а й  дві спеціальності.

З перспективами навчання на спеціальностях «Менеджмент» (фахове спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») та «Облік і оподаткування» студенти відділення знайомляться під час екскурсій до Львівської політехніки

Студенти коледжу вчаться бути лідерами, беручи участь у різноманітних змагальних заходах економічного профілю.

110

Переможців олімпіади з основ економіки  вітають директор Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», кандидат економічних наук Вадим Володимирович Овчарук  та завідувач відділення економіки та менеджменту Оксана Василівна Шулякова.

Незважаючи на те, що наш навчальний заклад політехнічний, рівень теоретичних знань та практичної підготовки з економічних дисциплін відповідає високим стандартам. Ми – найкращі в Західному регіоні  і це підтверджує вже традиційна  перемога наших студентів  в щорічній  Університетській студентській олімпіаді з економічних дисциплін між студентами коледжів Західного регіону України. А можливість продовжити ступеневу освіту в найкращому технічному ВУЗі України – Львівській політехніці – свідчить про те, що Хмельницький політехнічний коледж  – найкращий вибір для вступу!!!

Призери Всеукраїнської олімпіади з бухгалтерського обліку, що була проведена на базі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» серед студентів коледжів і технікумів – випускників ОКР «молодший спеціаліст», 2019р.

111

Студенти відділення – переможці та призери Університетської студентської олімпіади з економічних дисциплін серед коледжів Західного регіону України, 2018р.

Бажаєте бути затребуваними фахівцями в галузі економіки та управління?  Вступайте навчатися на відділення економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка»!!!

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж