Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Абсолютна першість хмельницьких політехніків на першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

NewsComments Off on Абсолютна першість хмельницьких політехніків на першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

Всеукраїнська студентська олімпіада з програмування є творчим змаганням з теоретичної та практичної підготовки студентів у мистецтві комп’ютерної алгоритмізації та створення ефективних програм, що реалізують обрані алгоритми. Олімпіада проводиться з метою активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів та реалізації їх творчих здібностей, підвищення якості підготовки фахівців для народного господарства України, а також виявлення та відбір обдарованої студентської молоді для участі у командній студентській Першості світу з програмування АСМ-ICPC (Association for Computing Machinery/International Collegiate Programming Contest). У ній  можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України ІІ-ІV рівнів акредитації, які навчаються за програмами не нижче бакалаврського рівня.

21 квітня 2018р. у Хмельницькому національному університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Участь у ньому взяли 23 студентські команди з ВНЗ всіх рівнів акредитації Хмельницької області.Команда коледжу у складі Костянтина Сторожука, Павла Супруна та Владислава Гринчука під керівництвом Вадима Григоровича Задніпровського за результатами першого етапу олімпіади виявилась найкращою студентською командою області – вона виборола абсолютне перше місце. Хлопці отримали право захищати честь Хмельниччини на наступному регіональному етапі, що відбудеться у вересні в м.Тернопіль. Вітаємо команду політехніків та їх тренера з перемогою та бажаємо подальших успіхів!!!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж