Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Новорічне вітання директора коледжу

NewsComments Off on Новорічне вітання директора коледжу
^6157BB3828D1E9BF2A3E2BBAA437E7B8468EECB1493C217B04^pimgpsh_fullsize_distr
Директор Хмельницького політехнічного коледжу НУ “Львівська політехіка” кандидат економічних наук, доцент
Дорогі колеги, студенти, батьки!

Прийміть мої  найщиріші вітання з  Новим  2018 роком та Різдвом Христовим! 

Проводжаючи Старий рік,  ми традиційно підводимо його підсумки і окреслюємо плани на прийдешній. 2017 рік був насичений подіями і став роком наших перемог!  Ми вкотре лідирували за кількістю поданих заяв на вступ, підтвердивши високі рейтинги навчального закладу.  Наші вихованці продовжили гідно нести звання студента Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», здобуваючи призові місця на різноманітних освітніх, мистецьких та спортивних турнірах. Широкий резонанс отримали студентські перфоманси та флеш-моби. Ми єдині серед навчальних закладів західного регіону стали офіційно визнаними рекордсменами та увійшли до «Книги рекордів України». Покращилось матеріально-технічне оснащення коледжу, проведено ремонти приміщень, придбано нове обладнання та устаткування для кабінетів та лабораторій. Своєю напруженою працею, принциповою громадянською позицією та відповідальністю перед майбутніми поколіннями ми, об’єднавши наші зусилля з зусиллями багатьох небайдужих людей, гідно та впевнено відстояли позиції навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Ми виконуємо благородну місію – плекаємо майбутнє України, створюємо її могутній кадровий потенціал, допомагаючи молоді здобувати гарну, затребувану професію, яка відкриває шлях до реалізації найзаповітніших мрій. І робимо це  якісно та відповідально. Особливу увагу при цьому приділяємо вихованню високих моральних цінностей. Ще з першого курсу студенти долучаються до волонтерського руху, беруть найактивнішу участь у благодійних акціях. Тому я надзвичайно вдячний нашій політехнічній родині за щоденну сумлінну працю та відмінне навчання. Наші досягнення, затребуваність випускників дозволяють нам пишатись своїм минулим та  впевнено  крокувати в майбутнє. 

Нехай прийдешній Новий  рік принесе великій сім’ї політехніків нові здобутки та досягнення, а кожному з  Вас і Вашим родинам добро, мир і достаток. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

З Новим 2018 Роком! 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж