Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка»  відсвяткував 50-річний ювілей

NewsComments Off on Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка»  відсвяткував 50-річний ювілей

Урочистий захід тривав понад три години, бо ж навіть організатори. не очікували такої кількості гостей. І це не дивно. За 50 років коледж (раніше електромеханічний технікум) випустив у світ понад 15 тисяч фахівців і пишається своїми випускниками. А серед них  як першокласні спеціалісти, так і політики, чиновники, підприємці, науковці й навіть співаки.

Привітати коледж з ювілеєм прийшли ректор НУ «Львівська політехніка» Баболо Юрій Ярославович, Голова облдержадміністрації Загородній М.В.,  депутат Верховної Ради  С.Лабазюк, Голова облпрофспілки працівників освіти Яремюк А.С.,  керівники  вищих навчальних закладів I – II р.а., Голова ради директорів Н. І. Трішкіна.,  та адміністрація університету, начальник обласного управління освіти Фасоля О.І., ректор ХНУ Скиба  М.Є., ректор університету  «Україна» Чайковський М.Є.,  директор Чернівецького індустріального коледжу В. Я. Чернівчан.

VqUl-2fdcZw

Ми раді були вітати перший випуск 1969р. Зі всіх куточків України з’їхались випускники, аби побачити один одного, поспілкуватись та розділити свято. Серед багатьох гостей були й ветерани нашого навчального закладу, які на заслуженому відпочинку. З ніжністю та легким сумом згадували вони роки, присвячені вихованню, навчанню студентської молоді.

Кожен із гостей щиро вітав,презентував щедрі подарунки навчальному закладу. Найкращі педагоги і  працівники були нагороджені грамотами та подяками за віддану працю, за вагомий внесок у розвиток коледжу.

Справжньої урочистості додали виступи відомих на Хмельниччині колективів: ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля», міського муніципального оркестру та колективу Мажореток «Альфа». Також  завітали зірки нашого міста: А.Романіді, А. Клименко, М. Онищук, наші дзвінкоголосі випускники.

Директор коледжу Овчарук В.В. у вітальній промові зазначив:   «Нещодавно ми стали Хмельницьким  політехнічним коледжем Національного університету «Львівська політехніка». Це – нова сторінка, яка вписана в історію  нашої Альма-матер , свіжий  подих в житті коледжу, що надає студентському та педагогічному колективам  багато нових можливостей.  Ми пишаємось тим, що гідні представити Подільський регіон у складі університету. Прикладом цього є ось уже другий рік поспіль найвищий показник прийому студентів у Хмельницькій області та й , можливо, і уЗахідній Україні як на денну, так і на заочну форму навчання.

Ми не тільки здобуваємо знання, а й займаємо активну життєву позицію у різних громадських справах.

За останній рік відбулись значні зміни у житті коледжу: студенти та куратори груп спільними зусиллями посадили сад, започаткували сквери, облагородили територію стадіону зеленими насадженнями. На базі нашого навчального закладу працює автошкола, особливістю якої є власний автодром. Ми впевнено крокуємо вперед, назустріч новим відкриттям.

В ці урочисті дні сподіваюсь і вірю, що професіоналізм викладачів, бажання студентів нашого навчального закладу принесуть свої плоди,  ми подолаємо всі перешкоди і будемо  ще більше працювати, аби зробити Україну багатою, щасливою державою. Нехай завжди зігріває вас тепло людської подяки за добрі справи, зроблені в ім’я українського народу! Зі святом, дорогі колеги! З ювілеєм, рідний  коледже!

mnOxhp0ElKw

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж