Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

ВІТАННЯ З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА

NewsComments Off on ВІТАННЯ З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА

Найщиріші привітання лунають на адресу всіх автомобілістів – людей, які обслуговування і ремонт автомобілів зробили своєю професією. Це офіційне свято всіх працівників дорожньо-транспортної галузі в цілому, а також педагогів, що навчають для них кадри.
Своїми випускниками, які успішно поповнюють лави провідних автообслуговуючих підприємств, пишаються у Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки. Спеціальність з обслуговування та ремонту автомобілів відкрита в навчальному закладі в 2016 році, проте вже   стала однією із лідерів закладів фахової передвищої освіти за кількістю поданих заяв від абітурієнтів. При відділенні створено циклову комісію «Автомеханічних дисциплін».

Педагоги циклової комісії чітко розуміють, який фахівець потрібний сьогодні на ринку праці. Для забезпечення ефективної роботи обладнано нові кабінети та лабораторії, майстерні, сучасний автодром. Сьогодні, зокрема і для викладання автомеханічних дисциплін, активно будується потужний інноваційний центр, що буде обладнаний за найновішими технічними стандартами .

Студенти вивчають будову автомобілів, автомобільні двигуни, технічну експлуатацію автомобілів, основи технічної діагностики, засоби діагностики, експлуатаційні матеріали, організацію автомобільних перевезень і безпеки дорожнього руху, основи технології виробництва та ремонту автомобілів, водійську справу. Працюють курси водіїв, де студенти проходять повну теоретичну і практичну підготовку  та отримують водійські права.

Тематика курсових і дипломних проектів відповідає вимогам часу. Студентами, за допомогою керівників дипломного та курсового проектування, створюються навчально-демонстраційні стенди з вузлів та агрегатів автомобілів відомих марок BMW, FORD, AUDI, VW, які в подальшому використовуються у навчальному процесі для проведення лабораторних, практичних робіт. Робота викладачів циклової комісії спрямована на підвищення власного науково-теоретичного рівня, вивчення і впровадження у практику роботи сучасних інноваційних технологій навчання, здійснення компетентного підходу до підготовки висококваліфікованих фахівців, професіоналів своєї справи, особистостей, що прагнуть самовдосконалення, здатних відповідати сучасним запитам ринку праці.

Викладачі та студенти постійно беруть участь у наукових конференціях і виставках технічної творчості. Випускники відділення автомобільного транспорту, отримавши міцні знання в коледжі, постійно підвищуючи свій кваліфікаційний рівень, стають конкурентноздатними, затребуваними на ринку праці професіоналами, що отримують за свою роботу гідну винагороду.

Ми щиро вітаємо з професійним святом циклову комісію автомеханічних дисциплін, колективи наших партнерів, найкращих автообслуговуючих підприємств міста, які є базами практик для студентів коледжу : офіційний дилер автомобілів ТОЙОТА у Хмельницькій області ТОВ «Гранд-мотор»; офіційний представник автомобільних брендів: Mercedes-Benz, КІА автоцентр «Хмельниччина-Авто»; офіційний дилер BMW автосалон «БАВАРІЯ –ЗАХІД»; офіційний дилер Volkswagen AG компанія “Престиж-Авто”; офіційний дилер автомобілів Renault в Хмельницькій області ТОВ «Торговий дім “Фаворит-Авто”» та всіх працівників дорожньо-транспортної галузі.

Ваша робота має виняткове значення для забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства. Саме від злагодженої роботи освітян і бізнесу залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж