Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Стартував Всеукраїнський турнір «Стратегія фірми»

NewsComments Off on Стартував Всеукраїнський турнір «Стратегія фірми»

Карантин – не привід для байдикування. У навчальному процесі Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» в цей період активізується використання мережі Інтернет та симулятивних засобів навчання, які відтворюють реалістичність процесів. Світова освітня практика засвідчує, що це один із найбільш ефективних інструментів опанування знаннями та компетентностями. Тому студенти відділення економіки та менеджменту щорічно долучаються до Всеукраїнського турніру «Стратегія фірми», який відбувається в середовищі бізнес-симулятора HYPERLINK “http://kint.com.ua/ua/biznes-trenazher-vial“ViALHYPERLINK “http://kint.com.ua/ua/biznes-trenazher-vial“+.

Цьогоріч відбулось сьоме масштабне змагання з керівництва smart-підприємствами та прийняття управлінських рішень “Стратегія фірми–2020”. Як і завжди, до інтерактивного бізнес-баттлу долучилась потужна команда політехніків-стратегів. В результаті запеклої боротьби за кращі показники підприємства та лідерство на ринку 11 студентів відділення економіки та менеджменту успішно подолали відбірковий етап, стали лідерами своїх груп та пройшли до півфіналу турніру.
Півфіналістами стали: Мандрик Яна (гр.ЕК-191, куратор Малахова Н.Б.), Возна Юлія, Шелест Альберт, Дябел Вікторія, Гуменюк Андрій (гр..МЕ-191, куратор Громик О.М. ), Кондратюк Маргарита (гр.МЕ-192, куратор Потапкіна Л.В.), Мантур Дарина, Бугаєнко Олександр (гр.МЕ-181, куратор Слободзян Л.А.), Костромицький Костянтин (гр.ЕК-172, куратор Гавронська Н.М.), Пох Сергій, Атаманчук Ігор (гр.ЕК-171, куратор Салямон О.І.)
Значимість цієї перемоги політехніків полягає ще й у тому, що цьогоріч турнір став міжнародним та зібрав близько 2000 гравців з усієї України та з 12 європейських країн, переважно з Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Норвегії, Словаччини, Чехії, а також з США.

Всеукраїнський турнір «Стратегія фірми» сприяє розвитку економічних знань та відповідних практичних навиків, як одного із важливих напрямків знань, який покликаний забезпечити інноваційний характер розвитку суспільства, суттєвий вплив на зростання рівня життя населення, його занятості, індексу людського розвитку та індексу щастя.
Політехніки успішно та із задоволенням беруть участь у ньому. Наразі з першими перемогами у турнірі вітаємо наших менеджерів-півфіналістів та педагогів циклової комісії економіки та менеджменту. Бажаємо успіху у наступному етапі змагань!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж