Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Міська коференція “Від пасиву – до активу” за участю лідерів студентського самоврядування хмельницьких політехніків

NewsComments Off on Міська коференція “Від пасиву – до активу” за участю лідерів студентського самоврядування хмельницьких політехніків

Спілкуйся з тими, хто розвивається, завжди прагни досконалості та використовуй кожну можливість отримати нову корисну інформацію! – для хмельницьких політехніків це життєве кредо. А отже, із задоволенням відгукнулись на запрошення взяти участь у роботі конференції “Від пасиву — до активу”, присвяченій актуальним для молоді темам: можливостям самореалізації , покращення іміджу рідного міста та навчального закладу, організації та плодотворної участі у роботі громадських організацій. Ця масштабна подія об’єднала найактивніших членів учнівського та студентського самоврядування міста, які із задоволенням поспілкувалися на теми особистісного розвитку з тими, хто досяг певних висот у різних сферах суспільного життя. А це – хмельницький міський голова Олександр Симчишин, секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак , координатор USAID – ВзаємоДія, Рух Чесно у місті Хмельницькому Олег Черненко, голова правління «Молодь за краще майбутнє», координатор молодіжних проектів, психологиня Центру професійного та особистісного розвитку Леся Романюк, голова управління Хмельницького енергетичного кластеру, Project Manager у Indian Solar LLC Степан Кушнір, музиканти та психологи, представники мистецької еліти міста.
Організатором конференції став директор комунальної установи «Молодіжний центр» Владислав Гребенюк, за сприяння якого у Хмельницькому проводяться численні заходи, направлені на об’єднання активної молоді, обмін досвідом та генерацію ідей щодо покращення молодіжної політики у місті.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж