Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Захід:”Digital – практика digital – поколінню” провели політехніки спільно з ПриватБанком

NewsComments Off on Захід:”Digital – практика digital – поколінню” провели політехніки спільно з ПриватБанком

Щороку ПриватБанк змінює свій формат та об’єднує все більше і більше прогресивних студентів в рамках співпраці з провідними навчальними закладами, що готують фахівців економічного напрямку. Так, нещодавно студенти спеціальності «Менеджмент» групи МЕ – 181 та МЕ – 182 Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» взяли участь у цікавому заході «Кава з HR» з ПриватБанком. Тема заходу: «Digital – практика digital – поколінню». Керівник напрямку Малик Катерина Вікторівна та викладач економічних дисциплін ХПК Ребедюк Наталія Олександрівна.
Керівник напрямку у програмі івенту провела презентацію про інноваційну онлайн – практику та розповіла про кар’єрні можливості в ПриватБанку. В процесі командної гри над завданням та пошуку нових ідей студенти проявили себе в командній грі, обрали такі різні посади як: рroject manager, HR менеджер, контент менеджер, web – дизайнер, cпеціаліст з інтернет маркетингу та інші, а потім скуштували смачну каву з солодощами. Результати командної гри подаються до центрального відділення банку, де оберуться найкращі три команди по Україні, яким будуть вручені призи.
Подібні заходи є надзвичайно продуктивними в навчальному процесі, адже невимоглива дружня атмосфера, чудова гра та живе спілкування завжди є ефективним в комунікаціях та сприяють розвитку ділових якостей майбутніх менеджерів.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж