Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Повага – одна з найкращих рис людини

NewsComments Off on Повага – одна з найкращих рис людини

Педагоги коледжу вміють вдало поєднувати позаурочну роботу з навчальним процесом. Навчання – понад усе, але лише вихований та вмотивований студент буде гарно навчатись. З метою поглиблення знань з предмету основи філософських знань, студенти двох відділень комп’ютерної інженерії та програмної інженерії, створили відео-роботу «Повага – одна з найкращих рис людини». Цей фільм – не лише можливість нагадати про людський обов’язок бути турботливим і милосердним до найважливішої частини суспільства: батьків, дідусів, бабусь, людей похилого віку, оточуючих. Це й привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Дуже хочеться, щоб ми помічали, любили і поважали один одного вже сьогодні, а не тоді, коли нас вже немає. Задумайтесь над тим, що є люди, які дуже потребують вашої уваги та підтримки вже зараз. Підійдіть до них! Допоможіть їм! Скажіть, як ви їх любите, адже іншого разу може й не бути.
У нашому навчальному закладі проводиться дуже багато благодійних заходів: підтримуємо ветеранів війни, пенсіонерів, воїнів ООС, дітей-сиріт, людей з особливими потребами. Ці заходи дають можливість ще раз нагадати про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Політехніки впевнені, що найкращі ліки – це доброта. Саме вона відроджує надію, зміцнює віру, зцілює душу.
Фільм «Повага – одна з найкращих рис людини» створили студенти: Самойлюк Максим (ПІ-162), Зозуляк Дарія (ПІ-162), Бацура Денис (КІ-162), Гутевич Богдан (КІ-161), Ткачук Владислав (КІ-162), Гериш Владислав (КІ-161). Режисер фільму викладач філософії Багас Л. М.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж