Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Конференція за підсумками участі студентів у XVІII Міжнародному промисловому форумі

NewsComments Off on Конференція за підсумками участі студентів у XVІII Міжнародному промисловому форумі

Необхідним елементом якісної професійної підготовки студентів є відвідування виставок, форумів, семінарів з метою ознайомлення з новітніми науковотехнічними досягненнями, обміном досвідом серед фахівців та професіоналів, встановлення професійних контактів, зв’язків тощо. Такий досвід широко використовується у педагогічній діяльності Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка». 4 грудня студенти старших курсів відділення інженерної механіки (групи ПМ-171, ПМ-172, ПМ-161, МГ-181) провели конференцію за підсумками участі у XVІII Міжнародному промисловому форумі, що відбувся м. Києві 19-22 листопада. Захід був присвячений питанням розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування. Участь у ньому взяли більш як 500 підприємств з 32 країн, які продемонстрували новітню продукцію для переоснащення виробничих потужностей, перш за все, машинобудівної галузі. Усе обладнання працювало в режимі реального часу. Політехніки – учасники форуму, відвідавши такий великомасштабний щорічний захід машинобудівної тематики, були вражені побаченим та охоче поділилися своїми думками зі студентами молодших курсів. Кожен бажаючий зміг підготувати презентацію про діяльність підприємств, продукція та обладнання яких їм найбільше сподобалась.

Студенти розповіли про найяскравіші моменти цьогорічного Форуму, про експозиції, які найбільше їх вразили, підготували доповіді про провідні світові компанії, що брали участь у виставці, і закликали студентів відділення обов’язково скористатись нагодою побачити це «свято технологій» на власні очі та відвідати Промисловий Форум наступного року. Це більш як можливо, адже завідувач відділення Олексій Васильович Матвєєв щороку організовує поїздку старшокурсників та особисто супроводжує своїх студентів.

Присутня на заході заступник директора з виховної роботи Людмила Миколаївна Багас відмітила високий рівень професійної підготовки студентів і те, що з року в рік відділення інженерної механіки демонструє все кращі результати. Так, нещодавно студенти відділення здобули заслужені нагороди в І етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine, в коледжі активно діє гурток технічної творчості. Адміністрація коледжу відмітила активну участь студентів у громадській роботі коледжу та привітала відділення із здобутим І місцем у щорічному зборі макулатури.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж