Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Привітання ректора Львівської політехніки із Днем працівника освіти

NewsComments Off on Привітання ректора Львівської політехніки із Днем працівника освіти

Шановне товариство!

Освіта, освітянство, освітяни завжди є тими важелями, які, без перебільшення, формують все – державу, суспільство, людину. І, що більше розвивається світ, то зрозумілішою стає роль вчителя у широкому сенсі. Адже кожне досягнення розпочиналося з лекційної аудиторії, зі знань, які отримали саме від викладача чи вчителя.

Роль викладачів є невід’ємною на життєвому шляху кожної людини. І нема різниці, чи ця людина стане видатним вченим, винахідником, чи звичайним працівником. Зрештою, кожен освітянин розуміє, яку величезну відповідальність несе на собі. Тому, я в цьому переконаний, викладач, освітянин – це не просто професія, а покликання. Бо лише саможертовні люди обирають таку дорогу.

Саме ви, дорогі освітяни, закладаєте підвалини країни, на яких, завдяки вашій відданій праці, зростає і формується безстрашний, націлений на перемогу народ. Ви – виховуєте ЛЮДИНУ!

Розумію, перед якими викликами кожному з вас, кожному з нас доводитися вистоювати вже багато років. І сьогодні, коли наша держава вже який рік протистоїть страшній війні, ми знаємо, скільки викладачів, вчителів залишили все і пішли боронити мирне небо над нашими головами. Вони й там, в найгарячіші хвилини, не припиняють бути освітянами, які допомагають своїми знаннями, порадами побратимам. І після повернення до викладацької роботи зі ще більшою наснагою працюють, бо знають, яка дорога ціна заплачена за право мати майбутнє.

Напередодні Дня працівника освіти бажаю кожному з вас помножувати своє благородство у щоденній праці, надалі невтомно засівати зерна добра і мудрості в серця тих, хто приходить, аби їх від вас зачерпнути. Бажаю стремління і витривалості на життєвій дорозі!
З повагою,

ректор Національного університету
«Львівська політехніка»,
Голова Ради ректорів Львівщини
професор Юрій Бобало

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж